Florin Niţă e gata să revină la FCSB: 'Dacă cluburile se vor înţelege, sunt şanse să vin'

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 18-02-2020 18:24

Portarul de la Sparta Praga, Florin Niță, s-ar putea întoarce, din vară, la FCSB, dacă se va ajunge la o înțelegere între cele două cluburi.

Portarul Florin Niţă ar accepta revenirea în Liga 1, dacă vicecampioana FCSB se va înţelege cu Sparta Praga, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Ultimă oră! Un alt ministru a primit aviz negativ

Niţă nu mai este titular de drept în Cehia, ca după momentul transferului, şi pare dispus să plece la o altă echipă care îi poate da mai multe minute.

„Eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine la Sparta Praga. Dar, dacă cluburile se vor înţelege sunt şanse să vin. Acum, vreau să mă recuperez repede după o accidentare, m-am lovit chiar înainte să începem meciurile. Obiectivul meu este să revin în poartă, vă daţi seama. Cât despre discuţiile despre un eventual transfer, deocamdată nu ştiu mare lucru, dar dacă cluburile se vor înţelege şi mie o să îmi convină contractul, sunt şanse să vin”, a spus Florin Niţă, pentru fanatik.ro.

Citește și: Lovitură pentru PSD! CCR întoarce Ordonanța de Urgență a Guvernului Dăncilă

Niţă a plecat de la FCSB în ianuarie 2018, pentru 1,35 de milioane de euro. Are în palmares două titluri şi o Cupă în România.