Crimă ORIBILĂ în Spania - Româncă ucisă și aruncată la gunoi

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 19-02-2020 10:08

Crimă oribilă în Spania! Un bărbat de 59 de ani, de cetățenie olandeză, a fost arestat, ieri, de poliţia din oraşul Moraira, Spania, după ce a recunoscut că şi-a ucis cu sânge rece iubita, o tânără româncă. Alina Mocanu avea 34 de ani şi era mama unui băiat de 14 ani.

Corpul femeii a fost găsit, luni dimineață, 17 februarie, într-un tomberon, de către angajații pentru salubrizare, în timp ce goleau containerele de pe strada Móstoles, aflată în municipalitatea La Sabatera de Moraira, locuită în principal de străini, scrie diaspora.ro.

Românca se împăcase de curând cu olandezul.

CEx la PSD după audierea miniștrilor în Parlament: Social-democrații pregătesc 'nucleara' pentru Guvernul Orban2

Marţi, asasinul româncei a fost prins.Arthur K, un cetățean olandez cu care Alina Mocanu avea o relație, şi-a recunoscut faptele.

Potrivit diarioinformacion.com, tânăra obţinuse în iulie un ordin de restricţie împotriva individului. Femeia îl reclamase pe bărbat, după un episod de violență. Atunci, Alina s-a despărţit de individ, dar recent cei doi au reluat relaţia şi locuiau împreună. Olandezul a fost arestat, fiind predat unei cazărmi a Gărzii Civile din Alicante.

Cei doi aveau o relaţie de peste doi ani. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a atacat-o pe româncă, în urma unui conflict spontan.

Ancheta continuă, mai ales că arma crimei încă nu a fost găsită. Astăzi, oamenii legii vor face precheziţii atât în locuinţa unde a avut loc crima, cât şi la sediul agenţiei imobiliare deţinute de presupusul criminal.