Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu: 'Pe mine nu m-a deranjat acel raportul Vulpescu, dimpotrivă, m-am regăsit în scrierile lui Ionuţ'

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 20-02-2020 00:18
Actualizat: 26-03-2020 18:59

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că nu l-a "deranjat" raportul preşedintelui interimar al Consiliului Naţional al partidului, Ionuţ Vulpescu, şi că s-a regăsit în multe dintre aceste "scrieri", potrivit Agerpres.

Citește și: Apropiatul lui Liviu Dragnea a făcut anunțul: Revine în Partidul Social Democrat!

"Raportul a fost prezentat la Comitetul Executiv Naţional de domnul Vulpescu. Eu i-am mulţumit, i-am zis că l-am citit şi eu şi domnul Buzatu, i-am spus acelaşi lucru pe care l-am mai spus, mi-aş fi dorit să fie întâi prezentat în cadrul Comitetului Executiv. Ionuţ Vulpescu a spus 'l-am prezentat în cadrul Consiliului Naţional', deci am găsit medieri. Pe mine nu m-a deranjat acel raport, dimpotrivă, m-am regăsit în scrierile lui Ionuţ, în multe dintre scrierile lui", a spus Ciolacu la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

El a adăugat că împărtăşeşte "atitudinea lui Ionuţ Vulpescu", că este de acord cu multe dintre punctele raportului, dar nu cu toate.

La rândul său și deputatul Cătălin Zamfira e de părere că Raportul întocmit de Ionuț Vulpescu nu este un document rău, dar că poate ar fi trebuit discutat intern înainte ca documentul să devină public.