Neculai Onțanu a devenit președinte de onoare al Partidului ADER

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 22-02-2020 14:00
Actualizat: 22-02-2020 15:11

La Conferința Națională a Partidului ADER s-a decis ca fostul primar al Sectorului 2, Neculai Onțanu, să devină președinte de onoare al formațiunii. În cadrul Conferinței a fost prezentată o analiză privind situația social - politică și economică din România și măsurile în perspectiva alegerilor locale și parlamentare, alegerea Biroului Executiv Național, a Comisiei Naționale de Etică și Arbitraj și a Comisiei Naționale de Cenzori. Reprezentanții organizațiilor județene, de sectoare și Diaspora prezenți la Conferinței Naționale au reconfirmat poziționarea Partidului ADER ca o forță politică națională și patriotică de centru stânga.

Având în vedere apropiatele alegeri locale și parlamentare și necesitate întăririi echipei executive, Neculai Onțanu a propus noua echipă de conducere a partidului să fie formată din av. Orlando Culea, președinte al partidului, prof.univ.dr. Ioan Gherghina, președinte al Consiliului Național , Diaconu Cristian, Secretar general și 21 de departamente de specialitate pe structura guvernamentală conduse de vicepreședinți ai partidului.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, despre referendumul privind taxa Oxigen:Nu există o soluție perfectă

Obiectivul asumat de conducerea partidului ADER pentru alegerile locale și parlamentare este ca Partidul ADER să devină partid parlamentar, iar la alegerile locale să obțină cel puțin 3 primari de mari municipii, cel puțin 10 primari de orașe, peste 50 de primari de comune, peste 450 de consilieri comunali și orășenești și peste 70 de consilieri județeni.

La conferința Națională au participat președinți de confederații sindicale, partide, federații și asociații neguvernamentale care au avut cuvinte de susținere a Partidului ADER.

Citește și: Scandal-monstru în Poliție! Pe cine ar proteja Marcel Vela – Reacție dură, după articolul Bugetul.ro .