Poliţiştii din Timiș fac cercetări pentru a stabili identitatea celor doi bărbaţi morţi găsiţi de pompieri

Autor: Maria Stan, Redactor
Publicat: 24-02-2020 23:27

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea identităţii celor doi bărbaţi decedaţi descoperiţi de pompieri luni seara, în timpul lichidării unui incendiu la anexa unui imobil din Timişoara.

"În urma incendiului ce a avut loc la anexa unei locuinţe de pe strada Shakespeare din Timişoara, a fost găsit trupul carbonizat ce pare a fi al unui bărbat de 62 de ani, iar în locuinţă au fost găsite oseminte ce par a fi umane, care ar aparţine unui bărbat de 83 de ani. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate identitatea persoanelor şi cauza care a determinat producerea incendiului", a anunţat Poliţia Timiş.

Citește și: Un greu din ALDE, Toma Petcu, a trecut la grupul parlamentar PNL: 'Fără să accept vreodată arbitrariul sau măsurile de forţă'

Pompierii timişoreni au descoperit, luni seara, doi bărbaţi decedaţi, în timpul unei intervenţii de stingere a unui incendiu în anexa unei locuinţe din Timişoara.

Potrivit ISU Timiş, după efectuarea recunoaşterii s-a constatat faptul că incendiul se manifesta la anexa imobilului pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp, iar pompierii au acţionat de urgenţă pentru a localiza incendiul. Din cauza spaţiului mic de acces spre focar, aceştia au ocolit casa, încercând să pătrundă printr-un imobil învecinat. Pe timpul intervenţiei au fost identificaţi cei doi bărbaţi decedaţi.