Victor Ponta trage un semnal de alarmă: bufonul Orban este acum la fel ca Dragnea!

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 25-02-2020 12:26

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că premierul Ludovic Orban nu înțelege jocul democratic și de aceea critică deciziile Curții Constituținoale, atunci când acestea nu-i sunt favorabile. Ponta îl compară pe Orban cu Liviu Dragnea și susține că cei doi au moduri similare de acțiune.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, Episodul 5: 'Nu ai cum să fii liberal sau progresist într-o naţie care este 90% socialistă'

”Aceasta este una dintre problemele principale ale Romaniei- suntem condusi de oameni care NU accepta ca regulile sa se aplice si pentru ei / care traiesc mereu cu dubla masura : daca le da lor dreptate CCR e corect , daca nu le da dreptate CCR e vanduta Pesedistilor !

PSD a gresit cand a pus prosti, pile si corupti in functii - PNL are voie sa faca la fel / PSD a gresit cand reclamau la Uniunea European tot ce face Guvernul PNL - dar cand PNL facea la fel e bine / PSD nu are voie sa conteste la CCR nimic - dar PNL si Presedintele Iohannis fac bine sa conteste tot la CCR / daca procurorii il acuza pe Ponta de ceva e foarte bine - daca judecatorii il achita au gresit / daca Dancila spune prostii trebuie facuta de ras - daca Orban spune prostii si mai mari e ok / daca PSD baga coplata este un atac la adresa populatiei - daca PNL ia banii de la Spitalele publice si ii da Spitalului Privat unde lucreaza Ministrul PNL al Sanatatii este bine .... mai pot sa va dau o mie de exemple !

Faptul ca un bufon ca Ludovic Orban ( incapabil sa inteleaga ce inseamna cu adevarat functia de Prim Ministru) nu intelege ce inseamna dubla masura nu ma mai mira - toata trupa de propagandisti din spate este insa la Putere - si asa ne vor conduce inca 5 ani : ei au voie sa faca orice - ceilalti nu au voie sa faca nimic!

In concluzie PNL Orban este acum PSD Dragnea / Dancila ! Sa nu spuneti ca nu ati stiut!

Noi suntem ProRomania - si tinem doar cu Romania!”, scrie Victor Ponta.