Un tânăr din Iași a fost arestat preventiv, după ce a furat o poşetă cu bani dintr-o locuinţă

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 03-03-2020 10:29

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a furat dintr-o locuinţă o poşetă în care se aflau 500 de lei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, Ioana Bîlea, a declarat, marţi, că poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Serviciului Acţiuni Speciale au efectuat o percheziţie domiciliară în municipiul reşedinţă, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru infracţiunea de furt calificat, conform Agerpres.ro.

Citește și:  ZIUA Z la PSD. Se va decide cu toate cărțile pe masă - ANTICIPATE sau Guvernul Cîțu. Care sunt riscurile și cum afectează deciziile procurorilor deciziile

"Din cercetările efectuate până în prezent au rezultat indicii că, în noaptea de 20 spre 21 februarie, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iaşi, un tânăr de 21 de ani, din municipiul Iaşi, ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa unei tinere de 26 de ani de unde i-ar fi sustras o geantă ce conţinea suma de 500 de lei şi alte bunuri personale, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 700 de lei. În urma percheziţiei de luni, poliţiştii au ridicat bunurile personale, cu valoare probantă în cauză. Tânărul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus, faţă de acesta, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, fiind introdus în arestul IPJ", a spus Ioana Bîlea.