VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 11: 'Nu vă mai lăsaţi manipulaţi. Dacă o ardeţi eco, începeţi să vă adunaţi rahaţii de câini de pe stradă'

Autor: Roxana Popa
Publicat: 03-03-2020 11:56
Actualizat: 03-03-2020 11:59

A apărut Episodul 10 din Verdict politic cu Dana Budeanu, noua rubrică în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO.

În acest episod, Dana Budeanu denunţă ipocrizia isteriei anti-poluare, ca temă folosită de partide în campania pentru alegerile locale.

"Ceea ce se întâmplă azi e următorul fenomen: PNL cu USR PLUS Doi şi-un sfert n-au altă temă de campanie. Când e poluare la ei în partid e şi pe străzi, e şi pe unde se poate băga panică în populaţie. Nu există aşa ceva. E poluare ca oriunde. Vreţi să ştiţi cum se rezolvă? Vă spun eu: nu se poate. Dar dacă vreţi să faceţi o schimbare, voi, populaţia, începeţi şi vă adunaţi rahaţii de câini de pe stradă, nu mai aruncaţi pe jos, reciclaţi, dacă chiar o ardeţi eco şi vă interesează de mediu. Nu vă interesează. Vă interesează să măcăniţi pe net, să citiţi pe Facebook trei ştiri. Un fake news propagat de 10-15 ori pe net devine real. Nu vă mai lăsaţi manipulaţi. Da, e poluare ca oriunde pe globul pământesc, ca în orice altă capitală superbă în care voi mergeţi şi să simţiţi extraordinar. (...)

În România e campanie electorală şi o să se meargă pe asta cu poluare, că vine dracu' să ne ia. Nivelul la care trebuie discutat acest subiect vă depăşeşte, nu are cum să vă privească şi este un palier la care nimeni nu are acces, nici măcar ministrul Mediului. Iar el ştie asta, dar este un ipocrit şi un fătălău, care încearcă să se urce pe acest val"; afirmă Dana Budeanu.