SCENE REVOLTĂTOARE în Sectorul 4: Un bărbat şi o femeie au tâlhărit o minoră pe stradă

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 03-03-2020 18:37

Un bărbat şi o femeie care au tâlhărit o minoră pe o stradă din Sectorul 4 au fost arestaţi preventiv. Poliţiştii au descoperit la o casă de amanet mai multe bunuri pe care femeia le depusese în ultima perioadă.

”Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare două mandate de aducere, emise pe numele a două persoane bănuite de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie. În fapt, la data de 19 februarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 14 au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei, o minoră a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Citește și: Klaus Iohannis, despre activitatea MAI: Deficiențe de ordin managerial, de coordonare și chiar lipsă de profesionalism, în contextul unor situații precum cazul Caracal sau evenimentele din 10 august 2018

Sursa citată a precizat că au fost identificate două persoane, un bărbat de 25 de ani şi o femeie de 26 de ani, cunoscute cu preocupări de natură infracţională, bănuite de comiterea faptei.

”În cursul zilei de ieri, au fost puse în aplicare două mandate de aducere, cei doi fiind depistaţi şi conduşi la audieri. În urma probatoriului administrat, în sarcina acestora s-a stabilit că miercuri, 19 februarie a.c., în timp ce minora se îndrepta spre domiciliu, cei doi ar fi urmărit-o, iar când aceasta se afla pe o stradă din sectorul 4, i-ar fi smuls din mână o plasă din care ar fi sustras ulterior un telefon mobil. În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate la case de amanet, la una dintre acestea au fost identificate şi ridicate mai multe contracte de amanet pe numele femeii, din care reiese că aceasta ar fi depus în ultima perioadă mai multe bunuri de valoare”, au mai transmis poliţiştii.

Citește și: După demersul făcut de Dumitru Coarnă, încă un sindicat reacționează: În acest caz, absolut toate funcțiile trebuie egalizate la nivel maxim

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cei în cauză în stare de arest preventiv.