Aplicaţia de dating Tinder spune că siguranţa în faţa noului coronavirus e mai importantă decât distracţia

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 05-03-2020 22:35

Aplicaţia de dating Tinder îşi încurajează utilizatorii să acorde atenţie în primul rând sănătăţii lăsând în plan secund căutarea unor noi cunoştinţe şi distracţia. Anunţul aplicaţiei de dating vine pe fondul ameninţării reprezentate de infectarea cu noul coronavirus, anunță MEDIAFAX.

Pe măsură ce cazurile de infectare cu noul coronavirus s-au înmulţit, utilizatorii aplicaţiei Tinder au descoperit că primesc avertizări şi îndemnuri pentru a fi în siguranţă.

Citește și: Marian Godină a explodat la adresa Sorinei Pintea: ‘Aia e umilire, doamnă! Aia e afectare a stării de sănătate! Ăla e lucru inuman’

„Bunăstarea dumneavoastră este prioritatea noastră #1”, anunţă o alertă a aplicaţiei Tinder.

Utilizatorii au putut citi mesaje precum „Vrem să te distrezi mai departe, dar să rămâi în siguranţă în faţa pericolului reprezentat de coronavirus este mai important”.

Aplicaţia a promovat şi recomandările de igienă legate de spălarea mâinilor şi păstrarea unei distanţe de siguranţă în cazul unor adunări publice.

Citește și: VIDEO Șefa DSP Timiș s-a făcut de râs, în timp ce dădea detalii despre un caz de coronavirus: ‘Lumina chiar mă deranjează’