Luptătorul UFC Khabib Nurmagomedov l-a provocat pe Floyd Mayweather la 11 runde de box şi o rundă MMA

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 08-03-2020 18:43

Khabib Nurmagomedov i-a lansat o provocare inedită lui Floyd Mayweather. Luptătorul UFC spune că vrea să lupte cu Mayweather dar într-un meci cu reguli speciale: 11 runde de box şi o rundă de MMA. Floyd Mayweather l-a învins într-un meci de box şi pe irlandezul Conor McGregor, anunță MEDIAFAX.

Khabib Nurmagomedov a luat parte la conferinţa de presă premergătoare luptei cu Tony Ferguson pentru centura mondială la categoria uşoară.

Decizie de maximă siguranță - Primul meci din Liga 1 care se va disputa fără spectatori pe Arena Națională! Fanii își vor primi banii înapoi

În cadrul evenimentului, Khabib a discutat şi despre posibilitatea de a se duela cu Floyd Mayweather într-un ring de box.

Luptătorul din Daghestan spune că nu exclude această opţiune, însă are o propunere specială pentru legendarul pugilist: 11 runde de box şi o rundă de MMA.

„Dacă vrea lupta, o putem face aşa: 11 runde de box şi o rundă MMA. Dacă accepti aşa, ne putem lupta. Deja avem oferte. Să luptăm pentru 100 de milioane de dolari la categoria mijlocie. Cred că Mayweather este un nume foarte mare. Acum, şi eu sunt un nume mare. Dar, ca să ne luptăm trebuie 11 runde de box şi o rundă MMA. Hai! Sunt pregătit”, a spus Khabib Nurmagomedov, într-o conferinţă de presă.