Eurodeputații PĂRĂSESC temporar Parlamentul European din cauza coronavirusului! Rareș Bogdan: 'S-a mai întâmplat cât erau atacuri teroriste'

Autor: Maria Stan, Redactor
Publicat: 10-03-2020 11:56

Lucrările din Parlamentul European vor fi suspendate începând de miercuri, a anunțat europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, motiv pentru care eurodeputații se vor întoarce în țările lor. Liberalul a adăugat că o suspendare a lucrărilor în legislativul european a mai avut loc când au existat atacuri teroriste în țările membre UE.

Citește și: Coronavirusul, combinație letală de SARS și HIV, apreciază cercetătorii din China: 'Sunt afectați plămânii și sistemul imunitar'

„Mâine lucrările din PE  se suspendă. Noi, europarlamentarii,  ne vom întoarce în țară. E un fapt care a mai avut precedent când existau atacuri teroriste în tările din Europa. Atunci s-au mai suspendat lucrările în Parlamentul European”, a declarat Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, la Digi24.

Preşedintele Parlamentului European, italianul David Sassoli, a anunţat marţi că a intrat în carantină voluntară la domiciliul său din Bruxelles ca măsură de precauţie în contextul răspândirii coronavirusului.