Pe fondul vânzărilor record de HÂRTIE IGIENICĂ și a raționalizării acestui produs, au crescut spectaculos vânzările de BIDEURI

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 14-03-2020 07:38

Vânzările de bideuri au crescut după ce magazinele au fost golite de stocurile de hârtie igienică, transmite Business Insider Nederland preluat de mediafax.

Vezi și: Traian Băsescu, tună la adresa lui Raed Arafat: Va răspunde în fața legii pentru că a decis, ilegal, carantinarea românilor suspecți de coronavirus

Mărci producătoare de bideuri, precum Brondell și Tushy, au consemnat o creștere semnificativă a cererii în ultimele zile.

Pe lângă produsele care nu sunt perisabile, hârtia igienică a fost cumpărată în cantități mari de oamenii speriați de pandemia COVID-19. De aceea, unele magazine au restricționat numărul de suluri care pot fi achiziționate de un client.

Daniel Lalley, un purtător de cuvânt al Brondell, a declarat că acum compania vinde un bideu la două minute pe Amazon și aproximativ 1.000 de unități pe zi. Pe toate canalele de retail, cererea pentru bideuri Brondell a crescut cu 300%, potrivit lui Steven Scheer, președintele companiei.

Vezi și: STRATEGIA surpriză adoptată de britanici în lupta cu COVID - 19 prevede ca lumea să ia boala! Se vrea încetinirea răspândirii epidemiei, nu stoparea acesteia

Hygiene for Health, un distribuitor de astfel de produse, a consemnat de asemenea o creștere mare a cererii. Cererea pentru un model a crescut cu 50% în ultimele 14 zile.

Tushy, un startup din domeniu, a anunțat că veniturile sale din vânzarea de bideuri s-au triplat în ultima săptămână.

Aproape 5.400 de oameni au murit până acum din cauza COVID-19, iar peste 144.000 de persoane au fost infectate cu virusul 2019-nCoV.