Accident cu doi răniți în Giurgiu, în urma coliziunii între un autoturism şi o cisternă încărcată cu benzină

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 16-03-2020 15:28

Doi bărbaţi, cu vârste de 42, respectiv 50 de ani, din comuna Daia, judeţul Giurgiu, au fost transportaţi la spital după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu o cisternă încărcată cu benzină pe DN 41, în dreptul localităţii Plopşoru.

"În această după-amiază un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Tuluceşti, judeţul Galaţi, în timp ce conducea o cisternă încărcată cu benzină pe DN 41, având direcţia de deplasare Giurgiu către Olteniţa, la ieşire din localitatea Plopşoru, într-o curbă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 50 de ani din comuna Daia, judeţul Giurgiu", a declarat luni, presei, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu, conform Agerpres.ro.

Citește și: China pare să fi rezolvat problema coronavirusului: acum epidemia pătrunde din afara țării

În urma impactului a rezultat rănirea şoferului de 50 de ani şi a unui bărbat de 42 de ani, din aceeaşi localitate, pasager în autoturism.

"La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe SAJ, o autospecială cu apă şi spumă din cadrul ISU Giurgiu şi un echipaj de descarcerare. În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că nu există scurgeri de combustibil. Pompierii asigură măsurile PSI la faţa locului şi vor acţiona pentru sablarea carosabilului", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Citește și: ULTIMA ORĂ A fost produs PRIMUL VACCIN împotriva coronavirusului

Şoferul cisternei a fost testat cu aparatul Drager şi a reieşit faptul că acesta nu se afla sub influenţa alcoolului, rezultatul fiind zero.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.