OFICIAL - UEFA a decis data la care se joacă meciul dintre Islanda și România

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 20-03-2020 13:55

UEFA a trimis o informare către toate asociaţiile naţionale prin care a anunţat datele la care se vor disputa partidele internaţionale din luna iunie.

Citește și: Traian Băsescu dă de pământ cu Guvernul Orban: 'Cea mai mare prostie pe care poți s-o vezi este scutirea tuturor să plătească utilitățile'

În urma deciziei Comitetului Executiv UEFA din 17 martie, toate partidele interţări programate iniţial în martie au fost mutate în iunie, în perioada 1 – 9 iunie, ca măsură de precauţie în contextul pandemiei COVID-19, informează News.ro.

Potrvit frf.ro, forul de la Nyon a anunţat, vineri, noile date de disputare la care sunt programate partidele din play-off-ul EURO, turneu final care a fost reprogramat în 2021. Astfel, semifinalele barajului au acum ca dată de disputare ziua de joi, 4 iunie, în timp ce finalele sunt programate marţi, pe 9 iunie. Situaţia pandemiei fiind în evoluţie, aceste date pot suferi modificări.

Reprezentativa României va întâlni Islanda, în deplasare, în semifinala play-off-ului. În cazul unui succes, tricolorii vor juca pentru locul la EURO, tot pe teren străin, în faţa Bulgariei sau Ungariei.