Persoane cercetate pentru ultraj în Argeș după ce au ameninţat funcţionarii care verificau respectarea măsurilor de autoizolare

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 20-03-2020 20:53

Mai multe persoane din comuna Lereşti sunt cercetate pentru ultraj, după ce au ameninţat funcţionarii care verificau respectarea măsurilor de autoizolare, anunță AGERPRES.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, incidentele s-au produs în cursul zilei de vineri, în satul Pojorâta.

Citește și: Traian Băsescu dă de pământ cu Guvernul Orban: 'Cea mai mare prostie pe care poți s-o vezi este scutirea tuturor să plătească utilitățile'

"În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că persoane din satul Pojorâta au adresat expresii jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă angajaţilor primăriei Lerereşti care efectuau controlul. În cauză au fost întocmite acte de cercetare penală, care au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj", precizează IPJ Argeş.