Băsescu EXULTĂ după măsurile propuse de Comisia Europeană: un adevărat Plan Marshall pentru Uniunea Europeană

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 27-03-2020 15:06

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu laudă inițiativele Comisiei Europene pentru repornirea industriei. Acesta a calificat vineri drept "un adevărat Plan Marshall pentru Uniunea Europeană" pachetul de măsuri de repornire a economiei propus de Comisia Europeană şi votat în Parlamentul European, exprimându-şi speranţa că România va reuşi "să valorifice" momentul având în vedere că este un plan orientat spre investiţii şi nu spre consum.

Citește și: O stewardesă Ryanair a EXPLODAT la adresa românilor veniți din diaspora: Acum când nu mai aveți ce fura, pe cine prosti, înșela vă întoarceți în țara asta

"Am analizat cu atenţie pachetul de măsuri de repornire a economiei propus de Comisia Europeană, pe care l-am votat ieri în Parlamentul European. O Comisie Europeană curajoasă şi orientată spre viitor a propus Parlamentului spre aprobare un pachet de măsuri credibil şi eficient pentru depăşirea crizei economice profunde şi relansarea economiei tuturor statelor membre", a scris fostul preşedinte, vineri, pe Facebook.

El a adăugat că pachetul de măsuri economice adoptat de Parlamentul European este "un adevărat Plan Marshall pentru UE cu aplicabilitate limitată la data de 31 decembrie 2020".