Zlatan Ibrahimovic nu a luat încă o decizie în privinţa viitorului său: 'Sănătatea trece înaintea sportului'

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 02-04-2020 09:15

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, aflat sub contract cu echipa italiană de fotbal AC Milan până la finalul acestui sezon, a anunţat că nu a luat deocamdată nicio decizie în privinţa viitorului său, informează agenţia EFE.

Ziarul italian Gazzetta dello Sport anunţase miercuri că "Ibra", care s-a reîntors în Suedia în timpul izolării decretate în Italia, din cauza pandemiei de coronavirus, a decis să nu îşi mai prelungească contractul cu milanezii, luând în calcul inclusiv retragerea din activitate, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: În vreme de pandemie, sub ochii ministrului Alexe se taie păduri într-o veselie

"Vom vedea ce va fi, nici măcar eu nu ştiu ce voi face. Se întâmplă ceva nou în fiecare zi. Cine putea să prevadă acest coronavirus? Trebuie doar să trăim şi să ne bucurăm de viaţă, fără se ne îngrijorăm prea mult. Am o familie de care trebuie să mă ocup. Dacă ei sunt bine, atunci şi eu sunt bine", a declarat fotbalistul într-un interviu acordat ziarului Svenska Dagbladet.

Ibrahimovic (38 ani) a adăugat că "sănătatea trece înaintea sportului" în această perioadă, exprimându-şi totodată speranţa că actuala criză va trece, iar experţii "vor găsi o soluţie" pentru a pune capăt actualei pandemii.

Cu 13.155 de morţi, potrivit ultimului bilanţ oficial, Italia este ţara europeană cea mai afectată de noul coronavirus.