PNL Brașov s-a dezis de acțiunea membrilor de partid care au transformat o acțiune comunitară într-una electorală

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 03-04-2020 18:54

PNL Brașov s-a dezis de acțiunea membrilor de partid care au lipit joi afișe cu informații de interes comunitar la intrarea în scările blocurilor din municipiu, purtând vestele brenduite cu numele formațiunii. Într-un comunicat de presă, sercetariatul general al PNL Brașov a precizat că inițiativa de a îmbrăca vestele inscripționate cu numele partidului le aparține exclusiv membrilor de partid și că aceste acțiuni nu au fost făcute în numele formațiunii.

Citește și: Klaus Iohannis, declarații de ultimă oră: E o etapă pe care am reușit să o întârziem cât mai mult posibil

"Buna ziua,

Față de articolul apărut ieri pe site-ul DVS. (https://www.stiripesurse.ro/incalificabil-pnl-brasov-profita-de-drama-covid-pentru-a-si-face-campanie-electorala_1448675.html), dorim să precizăm următoarele:

Conducerea Partidul Național Liberal Brașov dezaprobă acțiunile colegilor de la municipiu care, în demersul lor de a transmite informații utile și de a ajuta cetățenii aflați în dificultate din cauza pandemiei, au folosit sigla și culorile PNL, generând astfel un val de reacții, pe bună dreptate, negative la adresa noastră. Aceste acțiuni NU au fost făcute în numele Partidul Național Liberal Brașov.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create.

Cu stima,

SECRETARIAT GENERAL PNL BRASOV".