Actorul Darko Peric i-a cucerit pe românii care au urmărit serialul 'Casa de Papel' a studiat medicina vetelinară la Bucureşti

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 04-04-2020 21:10

Actorul Darko Peric i-a cucerit pe românii care au urmărit serialul ”Casa de Papel/ Money Heist” după ce a vorbit română într-un interviu pentru un post de radio. Actorul care interpretează rolul Helsinki s-a născut în estul Serbiei şi a studiat medicina vetelinară la Bucureşti, potrivit Mediafax.

În Capitală Peric ar fi descoperit şi pasiunea pentru cinema, în anii ´90. Pentru şase ani, Darko a locuit la Timişoara unde a şi încheiat studiile de medicină vetelinară. Ulterior, actorul s-a mutat la Berlin şi apoi, în 2004 s-a stabilit la Barcelona.

Printre fotografiile pe care le păstrează pe contul său oficial se numără o secvenţă surprinsă pe fereastra unui tren, pe care o explică ”Supravieţuind estului sălbatic!” cu etichete #caleferată şi #românia.

Citește și: România luată în vizor: ‘Țara unde spitalele sunt la fel de înficoșătoare precum coronavirusul’

Actorul a publicat şi o imagine din Bucureşti, pe care a datat-o 1995:

Darko pare să nu piardă nicio ocazie să viziteze atelierul Brâncuşi de la Paris: ”casa maestrului e locul meu preferat!!!” scrie actorul însoţindu-şi explicaţia cu etichetele #brancusi, #madamepogany #maestru şi #sculptura

Din acelaşi loc, actorul publicase o imagine şi în 2018

”Tu chiar ai suflet de român”, îi scrie un internaut ca reacţie la fotografiile publicate.