ANCHETĂ la Jandarmeria Brăila, după ce un jandarm a fost filmat când lovea cu piciorul un adolescent pe bicicletă

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 06-04-2020 19:04

E anchtă la Brăila, după un incident filmat pe stradă. Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Brăila a deschis o anchetă, după ce  un jandarm a fost filmat cum lovește cu piciorul un tânăr. Incidentul a fost filmat de o persoană aflată la geamul unui bloc, iar imaginile au fost postate pe Internet, conform Mediafax.

Citește și: VIDEO Jandarmii din Timișoara AU LUAT PE SUS mai mulți rromi care REFUZAU să intre în carantină

În imagini apar un polițist, un jandarm și un adolescent cu o bicicletă. Cei trei poartă o discuție în timp ce oamenii în uniformă verifică un document, probabil, o declarație pe propria răspundere privind circulația în zonele publice. La final, tânărul încearcă să plece și este lovit cu piciorul de jandarm.

„Și dacă era altul mai dădeai în el”, spune femeia care filmează de la înălțime.

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Brăila au anunțat, la solicitarea corespondentului MEDIAFAX, că au văzut imaginile și că au demarat o anchetă. „Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la modul în care a acționat un lucrător din cadrul IJJ BRĂILA, vă comunic faptul că la nivelul inspectoratului a fost constituita o comisie de verificare a acestor aspecte. În termenul cel mai scurt vom reveni și cu alte informații. Cert este că nu tolerăm în niciun caz un comportament abuziv”, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Brăila.

Rezultatele anchetei vor fi comunicate peste câteva zile.