IMAGINI INCREDIBILE, chiar de Paște! Primărița de la PSD a sărit la bătaie, după un incendiu: Jandarmii au intervenit de urgență

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 20-04-2020 20:03

Imagini de groază au fost surprinse în prima zi de Paște în județul Iași. În localitatea Glodenii Gândului din comuna Țibănești a avut loc un incident șocant între primar și mai mulți cetățeni din zonă. În urma unui incendiu violent, o locuință din sat a luat foc, iar oamenii au chemat de urgență autoritățile. Printre cei care au ajuns la față locului s-a aflat și Aurica Cobuz, primarul PSD al comunei ieșene, anunță bzi.ro.

Până la apariția pompierilor, oamenii au încercat ei să stingă focul. Cu toate acestea, situația a degenerat.

Citește și: Mircia Gutău, primarul din Râmnicu Vâlcea, cercetat penal de politie: ‘Am făcut un lucru formidabil’

Scandalul a plecat însă de la intervenția târzie a pompierilor voluntari din comună Țibănești. Deși incendiul a izbucnit după ora 19.00, cei de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comună au ajuns după mai bine de o ora. Asta a inflamat foarte mult spiritele celor din jur, iar oamenii i-au bătut obrazul primarului Aurica Cobuz.

Pentru că situația a degenerat, iar lumea îi reproșa faptul că nu are grijă de comună, Aurica Cobuz a devenit recalcitrantă. Între ea și un localnic a avut loc un schimb dur de replici, primarul punându-i mâna în gât și îmbrâncindu-l pe bărbat.

La față locului a ajuns și un echipaj al Jandarmeriei, forțele de ordine fiind nevoite să o calmeze pe Aurica Cobuz și să ia măsuri.

Citește și: Gestul impresionant făcut de un preot pentru comunitatea sa

Nu este pentru prima oară când primarul din comună Țibănești are astfel de ieșiri față de oamenii din localitatea pe care o păstorește. Lumea din comună a ajuns să fie tot mai nemulțumită de activitatea acesteia, iar incidentul de aseară stă mărturie pentru modul cum a ajuns această să fie percepută de localnici.