SCENE DE GROAZĂ, a doua zi de Paști: Copil înjunghiat mortal în apartament, mamă găsită inconștientă lângă el, de către soț

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 20-04-2020 23:58

Poliţiştii de la IPJ Arad au decoperit, într-un bloc din localitate, un copil decedat, potrivit aradon.ro. Criminaliștii au declanșat o anchetă.

IPJ Arad a fost sesizat, prin SNUAU 112, de către o femeie, din municipiul Arad, despre faptul că, într-o locuinţă de pe strada Abrud, au fost găsiţi, întinşi pe podea, inconştienţi, o femeie şi fiul acesteia, de 12 ani, cu multiple leziuni pe corp, iar lângă cei doi a fost descoperit un cuţit. Poliţiştii şi procurorul ajunşi la faţa locului au decoperit că băiatul era mort.

Citește și: Gestul impresionant făcut de un preot pentru comunitatea sa

Conform aceleiaşi surse, mama copilului a fost găsită inconştientă, lângă cadavrul fiului său, cu o rană în zona gâtului. „Vecinii sunt îngroziţi de cele întâmplate şi spun că nu au auzit zgomot venind dinspre apartamentul în care locuia familia pe care o descriu ca fiind una fără probleme – cel puţin din cele ştiute de ei. Tatăl copilului a fost plecat luni după masa la Mândruloc, însă înainte de aceasta, vecinii l-au văzut pe bărbat afară, împreună cu fiul său. Cei doi soţi începuseră construcţia unei case la Mândruloc şi aveau şi câteva animale. În fapt, bărbatul plecase să hrănească animalele, iar când a revenit acasă, luni seara, a deschis uşa apartamentului şi a văzut imaginile şocante: fiul său înjunghiat, iar soţia sa – inconştientă – cu o rană la gât”, scrie Aradon.ro.