STUPOARE TOTALĂ: un bărbat le-a prezentat jandarmilor un act de identitate și a ajuns UREGENT la Obregia

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 22-04-2020 14:58
Actualizat: 23-04-2020 09:18

Jandarmii din București s-au confruntat cu o situație puțin spus neobișnuită și au decis să trimită un bărbat la Spitalul Obregia, după ce le-a prezentat un act de identitate.

Un bărbat a prezentat la control o „carte de identitate” care expiră în 3119. Documentul prezentat jandarmilor din București se numește „Entitatea suverană individuală EXEMPT” și a fost eliberat pe numele lui Suveran Sirius.

Citește și: ANP CONFIRMĂ dezvăluirile ȘTIRIPESURSE.ro: BOMBA cu coronavirus la Jilava, unde un gardian a intrat în contact cu sute de deținuți

Incidentul a avut loc marți seara, în Sectorul 4.

Jandarmii Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București au prins un bărbat care a încercat să se legitimeze cu un document intitulat „Entitatea suverană individuală EXEMPT”.

„Persoana în cauză a refuzat în mod repetat să dea detalii pentru stabilirea identității, menționând faptul că este suveran și că nu recunoaște instituțiile statului, fiind condus la sediul secției de poliție competentă teritorial, pentru continuarea verificărilor. Din cauza comportamentului deviant pe care-l manifesta, a fost solicitat un echipaj de ambulanță care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”, pentru un consult de specialitate”, spun jandarmii din București.

Documentul expiră în 5 aprilie 3119 și este întocmit pe numele lui Suveran Sirius.