Haos la Phenian după zvonurile cu privire la starea de sănătate a lui Kim Jong un - Elicopterele survolează capitala la joasă altitudine

Autor: George Traicu
Publicat: 27-04-2020 08:33

Incertitudinea privind starea de sănătate a lui Kim Jong un generează haos la Phenian unde populația a luat cu asalt magazinele iar elicopterele survolează capitala la joasă înlțime, potrivit Washington Post.

Informații contradictorii au apărut în ultimele 24 de ore despre Kim Jong Un. Directoarea adjunctă a unei televiziuni din Hong Kong spune că deține informații despre moartea dictatorului, în timp ce o revistă japoneză afirmă că acesta s-ar aflat, de fapt, într-o stare vegetativă. Din cauza opacității autorităților de la Phenian, informațiile sunt imposibil de verificat.

Citește și: Mișcare în plină stare de urgență! Petiție pentru Marcel Vela, pentru a șterge toate amenzile date pentru nedistanțare socială

Un lucru e cert. Cetățenii nord-coreeni sunt neliniștiți și au golit rafturile magazinelor. Neliniștea e amplificată și de elicopterele care survolează capitala.