Un bărbat care se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea pentru trafic de droguri, depistat şi încarcerat de poliţişti

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 27-04-2020 21:23

Un brăilean de 25 de ani, care se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, a fost depistat de poliţişti şi încarcerat, potrivit informaţiilor furnizate, luni, de IPJ Brăila.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza municipiului Brăila, pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii şi de arestare preventivă, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Alexandru Rafila: Mai avem 4-5 zile! Vom vedea atunci dacă intensificarea contactelor sociale de Paște va duce la înmulțirea numărului de cazuri de Covid-19

Astfel, aceştia l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din Brăila, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis, la data de 23.04.2020, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 3 ani şi 6 luni, pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Tânărul a fost încarcerat de poliţişti în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.