Poliţiştii au găsit-o pe mama bebeluşului abandonat săpămâna trecută pe o stradă din Verguleasa

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 30-04-2020 21:03

Mama unui copil de două luni abandonat săptămâna trecută pe o stradă din comuna Verguleasa a fost găsită joi de poliţişti, femeia de 31 de ani fiind din judeţul Vâlcea, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Poliţiştii efectuează cercetări în acest caz pentru infracţiunea de rele tratamente aplicate minorului, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Scandalos! Un cunoscut medic acuză abuzuri ale Poliției! ‘Umilință și lipsă de politețe la adresa seniorilor’

"În această după-amiază, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Verguleasa, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, a fost identificată persoana care, la data de 23 aprilie a.c., şi-ar fi abandonat bebeluşul pe raza satului Căzăneşti, din judeţul Olt. Femeia, de 31 de ani, din judeţul Vâlcea, a fost audiată de poliţişti. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, cu persoana în stare de libertate", a precizat Alexandra Dicu.

Un copil de două luni a fost găsit abandonat, pe 23 aprilie, pe marginea unui drum din comuna Verguleasa, satul Căzăneşti. Copilul a fost evaluat medical şi s-a stabilit că este clinic sănătos, fiind preluat de Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt.

Citește și: S-ar pregăti un adevărat cutremur: Klaus Iohannis ar urma să-l debarce pe Ludovic Orban! O nouă femeie va fi premier? .

"Copilul este la un asistent maternal profesionist atestat, este clinic sănătos şi va rămâne deocamdată cu măsură de protecţie la noi", a spus directorul DGASPC Olt, Rădiţa Piroşca.