Mijlocașul Paul Pogba rămâne motivat, în ciuda izolării

Autor: George Traicu
Publicat: 03-05-2020 16:22

Paul Pogba, mijlocaşul francez al echipei engleze de fotbal Manchester United, indisponibil de la finele lunii decembrie din cauza unei accidentări, a dat asigurări, duminică, că izolarea impusă de autorităţile britanice pentru a lupta contra pandemiei de coronavirus, nu va întârzia revenirea sa pe teren, informează AFP potrivitr Agerpres.

"Am o mică sală pentru a face exerciţii în casa mea", a explicat Pogba pe site-ul internet al clubului.

"Pot să fac anumite antrenamente, un pic de alergare, un pic de bicicletă, pot ieşi afară şi pot face exerciţii cu balonul. Fac toate astea pentru a mă ţine ocupat şi pentru a rămâne în formă", a explicat el.

Pogba (27 ani) nu a disputat decât opt meciuri în acest sezon cu Manchester United, iar ultima sa apariţie sub celebrul tricou roşu datează de pe data de 26 decembrie, când a suferit o accidentare la o gleznă pentru care a fost operat în ianuarie.

Campionul mondial 2018 cu echipa Franţei trebuia să revină teoretic pe teren în luna martie, dar Campionatul Angliei a fost stopat la jumătatea lunii martie pentru o perioadă nedeterminată din cauza pandemiei de Covid-19.