FOTO Raed Arafat a primit donațiile de la arabi: Un avion a adus echipamente sanitare din Emiratele Arabe Unite

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 14-05-2020 22:02

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a fost prezent joi,  la Aeroportul internațional „Henri Coandă”- București, pentru a participa, alături de Andrei Baciu, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății, la recepția domnației de echipamente medicale din partea Guvernului Emiratelor Arabe Unite.

Partea emirateză a fost reprezentantă de ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la București, dr. Ahmed Abdulla Saeed Bin Saeed Almatrooshi.

Donația Guvernului Emiratelor Arabe Unite pentru România constă în echipamente medicale necesare în eforturile autorităților sanitare române de combatere a răspândirii virusului SAR-CoV-2.

Citește și: Propunere bombă: Anulați examenele pentru evaluarea națională clasa VIII și examenul de Bacalaureat

Cu acest prilej, au fost transmise mulțumirile deosebite ale autorităților române pentru sprijinul oferit de Guvernul Emiratelor Arabe Unite. Donația Guvernului Emiratelor Arabe Unite reprezintă o dovadă în plus a dinamicii ascendente a relațiilor bilaterale dintre statele noastre, precum și o dovadă de prietenie și solidaritate. Suntem recunoscători că beneficiem de acest sprijin generos și valoros.

La eveniment, din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a participat colonel Cristian Radu, prim-adjunct al inspectorului general al IGSU.