Un tânăr de 27 ani din Galaţi a murit după ce s-a răsturnat cu mașina în albia unui râu

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 18-05-2020 13:05

Un tânăr de 27 ani din judeţul Galaţi a murit într-un accident rutier, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat în albia unui râu, se arată într-o informare transmisă, luni, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Biroului Rutier Tecuci au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 251, între localităţile Corod şi Matca, soldat cu decesul unei persoane.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit că un bărbat, de 32 ani, care se afla la volanul unui autoturism, ar fi pierdut controlul direcţiei şi, în zona unei păduri, ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în albia unui râu.

Citește și: Cristoiu, atrage atenția: ‘Falimentul nu vizează multinaționalele, tefeliștii, bugetarii, ci clasa de mijloc’

În urma accidentului, a rezultat decesul pasagerului din partea dreaptă faţă, un tânăr, de 27 ani, din comuna Gohor.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, aparatul etilotest înregistrând valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta este cercetat acum, de poliţişti, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.