Un poliţist din Bistriţa-Năsăud acuzat, în mediul online, că ar fi lovit un copil în vârstă de 12 ani

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 19-05-2020 13:51

Un poliţist din comuna Coşbuc este acuzat, în mediul online, că ar fi lovit un copil în vârstă de 12 ani, iar Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a demarat verificări în acest caz, în lipsa unei plângeri depuse de către familie, potrivit Agerpres.

Mama băiatului a postat, luni noaptea, un mesaj pe pagina sa de socializare, în care spune că poliţistul i-ar fi luat cu forţa copilul de pe stradă, în cursul zilei de sâmbătă, şi l-ar fi acuzat de furt, fără ca familia să fie înştiinţată.

Vezi și: 15 motive legale pentru ieșirea din localitate: Guvernul a emis REGULILE din starea de alertă / LISTA COMPLETĂ

"În data de 16.05.2020, domnul poliţist T.F.I. mi-a abuzat copilul în ultimul hal, nevinovat. Copilul în vârstă de 12 ani, D.Ş., a fost luat forţat de pe stradă şi băgat în maşina de serviciu. Copilul a fost luat pe nedrept şi acuzat pentru furt, noi familia nu am fost înştiinţaţi, să-i fie ruşine, nu merită să deţină acest post de 'poliţist'", a scris Viorica Ştefănuţiu, pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a precizat că până la această dată nu fost depusă vreo plângere în legătură cu acest caz, dar că s-a dispus verificarea celor semnalate.

"Nu a fost depusă nicio plângere. Au postat pe Facebook, iar conducerea IPJ a dispus verificări cu privire la cele semnalate", a declarat Sîrb.