PRM anunta o înregimentare masivă de membri ALDE

Autor: George Traicu
Publicat: 23-05-2020 10:45
Actualizat: 24-05-2020 00:59

După discuții indelungi și analize interne aprofundate, conducerea Partidului România Mare, a decis în data de 23.05.2020, primirea în rândurile sale a peste 40 de membri ai organizatiei sectorului 5 a ALDE, împreuna cu fostul vicepreședinte, în persoana domnului Adrian Urichianu, a domnului Ionita Constantin si atii. Noii membri, și-au exprimat dorința de a se alătura cauzei și politicii autentice naționale a Partidului România Mare, de protejare și promovare a intereselor Romaniei și a cetatenilor romani, fără discriminare și indiferent de etnie sau apartenența la un grup minoritar.

Tododata, noii membri PRM, și-au exprimat mulțumirile și bucuria de a face parte și a munci alături de ceilalți colegi din PRM.

Deasemenea, conducerea Partidului România Mare, prin aceasta, își reafirma obiectivele sale de reconstructie, intarire și modernizare a Partidului România Mare. În acest sens, președintele Partidului România Mare, domnul Victor Teodor Iovici, a afirmat ca romanii, au început sa înțeleagă ca mai multe partide au beneficiat și s-au folosit de încrederea lor, aceste partide doar mimand nationalismul și furand mesajul autentic al PRM. Domnul Victor Teodor Iovici, a mai afirmat ca la urmatoarele alegeri locale și parlamentare, cea mai mare surpriza o va reprezenta Partidul România Mare, referindu-se la un recent sondaj local al Turda News, unde PRM s-a clasat pe locul 3 cu 13,7% procente.

În Incheiere, domnul Victor Teodor Iovici a urat mult succes noilor membri și a subliniat ca PRM este deschis tuturor romanilor onesti ce doresc sa contribuie și sa activeze politic voluntar pentru bunastarea întregii tari.