Cristiano Ronaldo a demonstrat că pandemia nu l-a afectat: El a şutat, în timpul antrenamentului, la coşul de baschet şi nu a ratat ţinta

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 26-05-2020 19:00

Cristiano Ronaldo a demonstrat că pandemia nu l-a afectat. El a şutat, în timpul antrenamentului, la coşul de baschet şi nu a ratat ţinta. Atacantul lusitan a revenit în 19 mai la antrenamentele echipei Juventus, după 72 de zile de pauză, anunță MEDIAFAX.

Pandemia nu l-a afectat pe Cristiano Ronaldo. Starul portughez a arătat de ce este în stare la ultimul antrenament cu echipa Juventus. Şi-a aşezat mingea cu piciorul pe teren şi a şutat elegant spre coşul de baschet. Atacantul de 35 de ani a băgat mingea în coş fără probleme.

Citește și: Se solicită retragerea cetățeniei române deținute de premierul Republicii Moldova: Sunt inadmisibile și lipsite de respect

Clipul video a fost postat pe contul de Twitter al clubului Juventus cu textul: „Simplu ca bună ziua”.

Cristiano Ronaldo a intrat în izolare la domiciliu şi a fost testat pentru coronavirus, după ce s-a întors din Portugalia. Atacantul a stat în ţara sa natală pe toată durata pandemiei alături de logodnica sa, Georgina Rodriguez, şi cei patru copii.