Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Editurile Patriarhiei Române oferă reduceri la cărțile pentru copii

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 27-05-2020 16:46

De 1 Iunie, dăruiți-i copilului o carte de la Editurile Patriarhiei Române. În această perioadă, sunt reduceri la cărțile pentru copii. Le puteți comanda de pe site-ul librariacartilorbisericesti.ro, unde găsiți și 10 volume oferite gratuit în format digital.

Cărțile pentru copii publicate de Patriarhia Română prezintă episoade și învățături din viețile sfinților, ilustrate și repovestite pe înțelesul celor mici, cărți cu jocuri, cărți de colorat și o carte cu rugăciuni pentru copii, potrivit basilica.ro.

Citește și: Lovitură pentru Călin Popescu Tăriceanu! Decizie în urma atacului la Klaus Iohannis

Câteva titluri:

Brâncoveanu Constantin, Boier vechi şi domn creştin

Ce dezvăluie icoanele Bisericii? – Praznice împărăteşti de Alina-Victoria Paraschiv

Seria frumos ilustrată „Mică enciclopedie a sărbătorilor” de Ana Pascu, menită a-i ajuta pe copii să trăiască și să înțeleagă deplin semnificația sărbătorilor din timpul anului:

Citește și: Eugen Teodorovici a luat foc după declarația făcută de Florin Cîțu privind pensiile: Nu e normal ca un drept cuvenit printr-o lege să fie pur și simplu tăiat

De la Nașterea Sfântului Ioan Botezatorul la Sfârșitul anului bisericesc

De la Sfântul Nicolae la Sfântul Ioan Botezătorul

De la Anul Nou Bisericesc la Sfântul Andrei: mică enciclopedie a sărbătorilor

La inițiativa Părintelui Patriarh Daniel, în Anul omagial al pastorației părinților și copiilor, Editurile Patriarhiei au pus la dispoziție și o secțiune intitulată „Cărți electronice – acces gratuit”, unde se găsesc 10 titluri pentru copii.

Dați click pe bannerul de mai jos, intrați pe titlul ales, iar sub descrierea cărții se va încărca formatul ei digital, cu opțiunea de vizualizare pe ecran complet. Demersul este mai mult decât binevenit în această perioadă, când cursurile școlare s-au mutat online.