Motorsport UK plănuieşte să reia activităţile fără spectatori din data de 4 iulie

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 27-05-2020 19:32

Motorsport UK, care guvernează sporturile automobilistice din Marea Britanie, plănuieşte să reia activităţile fără spectatori pe 4 iulie, relatează Reuters.

Motorsport UK, care şi-a suspendat competiţiile în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus, a prezentat guvernului planurile pentru reluarea activităţilor sale, care se desfăşoară aer liber şi în spaţii largi controlate. Dacă guvernul va accepta planul, competiţiile organizate de Motorsport UK s-ar putea relua din 4 iulie, potrivit agerpres.ro.

Citește și: A trecut un an de la condamnarea fostului lider PSD! Când ar putea fi eliberat Liviu Dragnea

Programul din luna iulie va fi redus la jumătate comparativ cu anul 2019, pentru a asigura un număr suficient de comisari de cursă.

Circuitul de la Silverstone a fost ales să găzduiască două curse de Formula 1 în iulie şi în august, conform calendarului revizuit pe acest an, dar trebuie să primească şi aprobarea guvernului britanic.

Marea Britanie va introduce o perioadă de carantină de 14 zile pentru străinii care intră în ţară începând cu 8 iunie şi Formula 1 nu a primit încă o dispensă de la această regulă.