Ludovic Orban: A fost pus pe SICAP anunţul de licitaţie pentru proiectarea şi execuţia lărgirii DN7 Bâldana-Titu la 4 benzi

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 28-05-2020 21:16

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la Centrul Tehnic Titu al Renault, că a fost pus pe SICAP anunţul de licitaţie pentru proiectarea şi execuţia lărgirii DN7 Bâldana-Titu la patru benzi.

Orban a subliniat că o consideră drept datorie personală această investiţie, discutată încă din 2008, când a fost prezent în calitate de ministru al Transporturilor la începerea lucrărilor de construcţie a centrului de la Titu.

"Am o datorie, pe care o consider o datorie personală, atunci când am discutat despre realizarea acestei investiţii, una dintre condiţiile din memorandumul pe care l-am semnat cu Renault a fost lărgirea la patru benzi a DN7 de la Bâldana-Titu şi pot să vă anunţ astăzi că, după 12 ani de când am plecat de la Ministerul Transporturilor, astăzi a fost pus pe SICAP anunţul de licitaţie pentru semnarea contractului de proiectare şi de execuţie a proiectului de lărgire a DN7 de la Bâldana la Titu", a spus Orban.

Citește și: Klaus Iohannis: ‘Începând din 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și se pot organiza spectacole în aer liber’

Premierul Ludovic Orban a vizitat, joi, Centrul Tehnic Titu al Renault. El a fost însoţit de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.