Candidat PNL la locale îl laudă pe Nicolae Ceaușescu: 'Un preşedinte patriot. Pe timpul lui am învațat ce înseamnă munca, disciplina, bun simțul şi respectul'

Autor: Ionel Dancu
Publicat: 01-06-2020 12:17
Actualizat: 01-06-2020 13:16

Un candidat PNL la primăria unei comune din județul Olt, locul de baștină al fostului dictator Nicolae Ceaușescu, a făcut pe pagina sa de socializare o comparație între cum era în România înainte de 1989 și cum a ajuns acum societatea.

Fost primar în 2000-2012 în comuna Dăneasa (județul Olt), Eugen Stania candidează la locale în 2020 pentru un nou mandat având susținerea PNL. El a post pe Facebook poze cu Nicolae Ceaușescu (foto mai jos) și următorul text:

  • „Un preşedinte patriot ! Pe timpul lui sa reconstruit România , am absolvit o şcoala , am obținut o calificare ,am învațat ce înseamnă munca, disciplina, bun simțul şi respectul ! De 30 de ani toate astea s-au transformat minciună, nesiguranță şi a primat doar interesul personal . Azi fiecare este doar pentru el , predomină lupta pentru existență şi nepăsarea față de aproapele tău . Unii nu mai au limite , lăcomia i-a transformat mostrii , alții se mulțumesc cu puținul şi trăiesc cu speranța că ziua de mâine va fi mai bună ca cea de ieri ! Gânduri bune ,pentru o lume mai bună !”.

Citește și: SURSE - Război total pe procentele pierdute de PNL în sondaje .