ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Două tinere DROGATE au făcut accident în parcarea unui mall din București

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 04-06-2020 19:11
Actualizat: 05-06-2020 08:36

O șoferiță în vârstă de 26 de ani, aflată sub influența drogurilor, a accidentat o mașină aflată în parcarea unui magazin, anunță, joi seara, Brigada Rutieră a Poliției București. Tănăra a fost transportată la spital, iar polițiștii au deschis un dosar penal pe numele ei.

Joi, în jurul orei 15.15, Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc în parcarea unui complex comercial din sectorul 6, precizează sursa citată.

Citește și: Florin Cîțu, despre o importantă autostradă din România: Nu se va termina nici anul acesta, nici anul următor și cred că nici în mandatul nostru

„Conducătorul unui autoturism, femeie în vârstă de 26 de ani, care se deplasa în parcarea unui complex comercial din sectorul 6, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un alt autovehicul parcat”, anunță brigada Rutieră.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a șoferiței, care a fost transportată la Spitalul Universitar.

De asemenea, aceasta a fost testată cu aparatul alocooltest, rezultatul fiind zero și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În cauza a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența substanțelor psihoactive și vătămare corporală din culpă.

Citește și: Primul vaccin anti-COVID-19 va fi testat într-o săpămână! Unde va fi făcut primul vaccin

Nu cu mult timp în urmă, Margherita, fiica Clejanilor, a făcut un accident ușor în București, iar când au testat-o polițiștii au constatat că a condus sub influența stupefiantelor.