IGPR a EXPLODAT la adresa sindicaliștilor, după ce doi POLIȚIȘTI au MURIT la Brăila: Își fac imagine

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 10-06-2020 15:08

Sindicaliștii din Poliție au făcut acuzații grave după ce doi polițiști au murit la Brăila. IGPR acuză că repreezentanții sindicatelor se folosesc de o tragedie pentru a-și face imagine.

Poliția precizează că cei doi agenți erau în serviciul de patrulare cu o mașină Dacia Logan din 2018, inscripționată și dotată cu rampă de avertizare optico - acustică, conform Mediafax.

Citește și: Ion Cristoiu DEMASCĂ strategia ASCUNSĂ din spatele deciziei de prelungire a stării de alertă

Mașina avea revizia făcută în luna mai 2020, la reprezentanța producătorului din Brăila, iar inspecția tehnică periodică era valabilă până în luna octombrie 2021.

La data producerii accidentului, autoturismul avea un rulaj de aproximativ 64.000 de Km.

„Expertiza tehnică, precum și celelalte probe administrate în cadrul dosarului penal, vor stabili cauzele accidentului rutier. Considerăm că este prematur ca unele persoane să-și exprime opiniile vis-a-vis de modul în care acesta s-a produs, mai ales dacă nu cunosc toate datele din anchetă. Este regretabil că unii reprezentanți ai organizațiilor sindicale aleg să folosească astfel de tragedii pentru a-și face imagine, nefiind informați corect și propagând în spațiul public date eronate, de natură a denigra instituția”, transmite IGPR.

Doi polițiști din Brăila au murit marți seară într-un accident rutier produs în Ianca, Brăila. Mașina în care se aflau cei doi a lovit un copac și a luat foc.

După accident, sindicatul Europol a transmis că cei doi agenți se aflau la datorie, în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești: „Din primele informații, colegul nostru a pierdut controlul , acele sicrie pe roți de care vă aminteam într-un articol anterior și s-a izbit de un copac, după care mașina a luat foc”.