Un bărbat de 56 de ani a fost găsit înecat într-un iaz din localitatea Viişoara

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 23-06-2020 19:46

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost găsit înecat într-un iaz din localitatea Viişoara din judeţul Botoşani, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, bărbatul, care era şi administratorul iazului respectiv, ar fi plecat luni seară la pescuit, iar la un moment dat nu a mai răspuns la telefon. Soţia a sunat la 112 anunţând dispariţia acestuia, în condiţiile în care maşina cu care acesta plecase se afla pe malul apei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: EXCLUSIV Denunțătorul Elenei Udrea a fost omenit, în starea de alertă, cu 5 milioane de euro de Poliția de Frontieră! Contract cu iz de Servicii

Pompierii militari de la Detaşamentului de Pompieri Dorohoi s-au deplasat la faţa locului pentru căutarea bărbatului, cadavrul acestuia fiind găsit după câteva ore.

"Solicitarea a venit din partea soţiei care susţine că bărbatul nu a mai răspuns la telefon de aseară (n.red - luni seară). Maşina a fost găsită pe malul iazului, el fiind administratorul", a precizat Dorina Lupu.