Avocata lui Liviu Dragnea, după audierea fostului lider PSD la DNA: Cum credeţi că a reacţionat?

Autor: Ionel Dancu
Publicat: 26-06-2020 14:27

Liviu Dragnea a fost audiat vineri la DNA în calitate de inculpat în dosarul Teldrum. Fostul preşedinte al PSD a fost ţinut în dubă 45 de minute, pentru că a fost adus mai devreme de ora 10.00 la DNA, când era citat.  DNA a avut mare grijă să-l ferească de camerele de filmat, aşa că poarta a fost închisă, iar duba a fost parcată foarte aproape de intrarea în sediu.

Întrebată de ce au durat atât de mult audierile, avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, a spus că sunt „foarte multe hârtii de citit”. „Nu ştiu de ce a durat atât, pentru că sunt foarte multe hârtii de citit. Ordonanţa este foarte mare şi trebuie citită. Şi am citit parţial cât s-a putut”, a spus avocata.

Aceasta a fost întrebată dacă Liviu Dragnea este împăcat cu gândul, și a răspuns „În niciun caz”, dar și cum a reacționat fostul lder PSD: „Cum credeţi că a reacţionat? Ca un om care primeşte o hârtie pe care trebuie să o citească!”.

În dosarul Teldrum, Liviu Dragnea este acuzat de abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene.