'PNL va apăra cu toată forţa cota unică de impozitare!', anunță Turcan care spune că PSD vrea impozitarea progresivă veniturilor românilor

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 29-06-2020 14:08

Vicepremierul Raluca Turcan afirmă că PNL va apăra cu toată forţa cota unică de impozitare, acuzând că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, ”alături de PSD 2 şi PSD 3”, vrea impozitarea progresivă a veniturilor românilor, reacţionând astfel la anunţul liderului PSD privind discuţiile cu Pro România şi ALDE pe tema introducerii impozitării progresive, potrivit Agerpres.

Citește și: SURSE Microfoanele și camerele anchetatorilor ar fi fost descoperite de pretinșii delapidatori de pe Otopeni - S-a intervenit de urgență pentru extragerea lor

”PNL va apăra cu toată forţa cota unică de impozitare! Cota unică valorizează munca şi sprijină interesele angajaţilor productivi — cine câştigă mai mult plăteşte deja la stat mai mult.
Din când în când, PSD se mai gândeşte cum să-i pedepsească şi să-i taxeze suplimentar pe românii care muncesc”, scrie Turcan pe Facebook, care subliniază că ”preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, alături de PSD 2 şi PSD 3, vrea impozitarea progresivă a veniturilor românilor”.
În opinia sa, se confirmă din nou ca PSD este partidul care inventează taxe şi impozite şi care îi pedepseşte pe cei care muncesc şi care aduc plus-valoare în economie.
Citește și: UPDATE SURSE Amenințare cu BOMBĂ la Curtea de Apel București - Clădirea este evacuată și au fost alertate autoritățile
”Dar PSD şi sateliţii nu au cum să înţeleagă: sunt praf economic şi toate acţiunile lor din timpul guvernării dovedesc acest lucru”, conchide vicepremierul.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat duminică seară că există discuţii în interiorul partidului, dar şi cu Pro România şi ALDE,  inclusiv pe tema introducerii impozitării progresive a veniturilor românilor.