Fetiță de 7 ani, lovită mortal de o mașină, în Teleorman: Copila ar fi traversat strada neregulamentar

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 30-06-2020 22:25

O fetiță de 7 ani a murit, marți, într-un accident de circulație produs în comuna Măldăieni, județul Teleorman. Potrivit primelor cercetări ale polițiștilor, fata ar fi traversat strada neregulamentar și a fost lovită de o mașină condusă de un tânăr de 24 de ani, anunță MEDIAFAX.

IPJ Teleorman a anunțat că polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Măldăieni s-a produs un accident rutier.

Citește și: Ludovic Orban, despre măsurile de relaxare: Evoluţia numărului de cazuri ne-a şi determinat să amânăm alte măsuri de relaxare

„Din primele cercetări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 24 de ani din comuna Măldăieni conducea un autoturism pe DC42, pe raza localității de domiciliu, a acroșat un pieton care s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea drumului, prin loc nepermis, fără a se asigura corespunzător”, se arată într-un comunicat al Poliției Teleorman.

În urma impactului a rezultat decesul pietonului, o fată în vârstă de șapte ani, din comuna Măldăieni. Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a arătat că șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii continuă în acest caz cercetările pentru ucidere din culpă.