Ce surpriză! Prietenul lui Radu Mazăre, Sorin Strutinsky, condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare, este de NEGĂSIT: Poliția l-a dat în urmărire națională

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 06-07-2020 18:10

Sorin Strutinsky, condamnat, luni, la 10 ani și 8 luni de închisoare pentru fapte de corupție, a fost dat în urmărire națională, iar polițiștii din Constanța fac demersuri pentru emiterea unui mandat european de arestare.

Poliția Constanța a transmis, luni, că polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale fac cercetări pentru identificarea unui bărbat de 53 de ani, din Constanța, persoana în cauză fiind dată în urmărire națională.

Citește și: EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

„În continuare, polițiștii desfășoară activități pentru emiterea unui mandat european de arestare și a cererii de urmărire internațională pe numele acestuia”, spun reprezentanții Poliției Constanța.

Poliția Constanța spune, despre bărbatul dat în urmărire națională, că pe numele lui a fost emis un mandat de executare a pedepsei de 10 ani și 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență în formă continuată, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată și spălare a banilor în formă continuată.

Citește și: Rareș Bogdan a izbucnit: Gata cu capul plecat, România trebuie să stea în primul rând în Europa

Surse din anchetă spun că este vorba de Sorin Strutinsky.