Clujul, sat fără câini! Focuri de armă trase de polițiști după un șofer rupt de beat

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 08-07-2020 11:05
Actualizat: 08-07-2020 11:51

Județul Cluj pare că se confruntă în ultimul timp cu numeroase probleme sociale. Dacă marți DIICOT a arestat opt persoane bănuite de operaţiuni ilegale cu substanţe psihoactive, astăzi polițiștii au următrit un șofer teribilist.

Citește și: Mafia lemnului, luată cu asalt! Percheziții în București și în trei județe: trei persoane vizate în dosar

Un șofer beat a condus mașina pe o stradă din orașul Turda, județul Cluj, și a fost implicat într-un accident rutier. Polițiștii rutieri au identificat autoturismul și au încercat să îl oprească în trafic, dar șoferul și-a continuat deplasarea, informează Mediafax. Autoturismul a fost oprit pe un teren viran, însă șoferul a refuzat să coboare, motiv pentru care un polițist l-a somat și a tras mai multe focuri de armă în plan vertical.

Ulterior, bărbatul a fost imobilizat de către polițiști. În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta are 52 de ani și este din municipiul Turda. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind o concentrație de peste 0.80mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și distrugere.

Citește și: Pașaportul american nu mai valorează nimic - Topul celor mai puternice pașapoarte din lume .