Numărul cazurilor de COVID-19 din județul Giurgiu, constant pentru a treia zi consecutiv

Autor: George Traicu
Publicat: 13-07-2020 18:32

Numărul cazurilor de COVID-19 din judeţul Giurgiu se menţine constant pentru a treia zi consecutiv, pentru prima dată de la izbucnirea pandemiei de coronavirus, iar numărul cazurilor vindecate creşte, doar 46 de persoane fiind internate şi sub tratament în acest moment potrivit Agerpres.

"Numărul cazurilor confirmate de COVID-19 în judeţul Giurgiu la data de 13 iulie este de 283, acelaşi număr de cazuri fiind înregistrat şi în ultimele două zile, iar numărul cazurilor vindecate şi externate este de 238, cu unul mai mult ca ieri când erau 237 persoane vindecate şi externate", se arată într-un comunicat de presă emis luni de Instituţia Prefectului Judeţului Giurgiu.

În carantină instituţionalizată şi în autoizolare la domiciliu nu se mai află nicio persoană, iar numărul persoanelor testate până în prezent în judeţul Giurgiu a ajuns la 3.805, dintre care 25 în ultimele 24 de ore.

Totodată, menţionăm faptul că de la începutul pandemiei de coronavirus în judeţul Giurgiu cinci femei cu vârste cuprinse între 49 şi 70 de ani şi patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 49 şi 82 de ani au decedat după ce au contactat această boală.