VIDEO Victor Ponta și Robert Negoiță au LANSAT PRO București 2020: Firea nu va putea face mai mult decât a făcut, iar Nicușor Dan a fost și el acaparat

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 26-07-2020 12:41
Actualizat: 26-07-2020 14:24

Victor Ponta și Robert Negoiță și-au lansat oficial alianța București 2020. Partidele doresc să aibă candidați comuni la toate funcțiile din capitală, adică la Primăria Capitalei, consilii locale, primării de sector și consiliul general.

"Vreau să ne reunim forțele pentru un proiect pentru București, deocamdată, dar eu sper că va fi un proiect mai larg. Cu Robert mă cunosc de mult timp. În 2012 am luptat împreună. Robert a ajuns cel mai apreciat primar al unui sector din București și a arătat 8 ani că dacă faci mai multă administrație și mai puțină politică se poate schimba în bine un sector.

Suntem doi oameni care au experiență, au învățat din greșeli și vrem să facem lucruri bune. Noi încercăm să venim cu o proiecție pe termen maia lung și cu noțiunea că există o variantă și pentru cei care nu sunt prinși în lupta între PNL și PSD. Doamna Firea nu va putea face mai mult decât a făcut, iar Nicușor Dan a fost și el acaparat de căpușe", a declarat Victor Ponta.

Citește și: Mihai Tudose, DEZLĂNȚUIT: Nu uitați să purtați mască... începe să pută. Bani au fost și sunt, de vreme ce se duc spre presă!

Robert Negoiță a explicat că vrea să fie un primar care să facă 99% administrație. "Eu sunt timp de persoană care nu mă legitimez cu ceea ce zic, ci cu ceea ce fac. Este o preocupare cum să limităm variantele de alegeri electoratului în București și nu numai. Noi trebuie să ne organizăm să limităm variantele, astfel încât cetățenii să aleagă răul cel mai mic.  Un primar trebuie să fie pe șantiere toată ziua, nu pe televizor toată ziua și prin ziare. Sunt primari care vorbesc despre orice altceva mai puțin de proiectele pe care le au. Noi putem să fim la radio să vorbim frumos, dar în trafic plămânii se sufocă din lipsă de infrastructură. În București noi avem nevoie de un primar care să fie omul faptelor", a declarat Negoiță. Acesta nu a exclus candidatura la Primăria Capitalei, deși nu a dorit să facă un anunț oficial în acest sens.

 

 

Publicată de Victor Ponta pe Duminică, 26 iulie 2020

Victor Ponta si Robert Negoita propun Alianta Electorala - Pro Bucuresti 2020 (Sursa: inquam photos)

Publicată de stiripesurse.ro pe Duminică, 26 iulie 2020