Victor Ponta compară pandemia cu incendiul de la Colectiv: 'Cei care strigau că nu sunt paturi destule acum tac'

Autor: Florin Pușcaș, Redactor
Publicat: 28-07-2020 00:12

Victor Ponta reacționează la știrea că în București sunt doar 64 de paturi la terapie intensivă pentru bolnavii de COVID-19. Fostul premier amintește că după incendiul de la Colectiv se vorbea despre lipsa locurilor în spitale pentru victime, iar acum, când se moare de COVID-19, moraliștii de acum aproape cinci ani nu mai spun nimic.

„“Guvernul Orban a gestionat foarte bine Pandemia de Covid 19” (am incheiat citatul - cu ghilimele)!

La 6 luni de la inceperea oficiala a Pandemiei Bucurestiul are doar 64 de paturi ATI pentru Covid 19!

Cei care strigau de ce nu sunt paturi destule pentru victimele unui accident teribil, impresictibil , inexplicabil si fara precedent ca cel de la “Colectiv” acum tac cand mor zeci de oameni zilnic din cauza unui virus care a aparut in urma cu 6 luni / sunt oare satui cu banii de la Buget dati de Orban !?

Stiu ca viata e cumplit de nedreapta - dar nu putem accepta la nesfarsit aceasta incompetenta criminala! Doar ca acum sunt “EI” - nu “ailalti”!

Ne trebuie un vaccin contra incompetentei / si un vaccin contra ticalosiei! #ACUM”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

64 a fost “capacitatea maximă de terapie intensivă COVID-19”, atinsă vineri în Bucureşti, conform informației oficiale de la Ministerul Sănătății pentru Libertatea. Nu e vorba de paturile libere, e vorba de toate paturile.