Turiştii stau la coadă ca să viziteze muzeul Brukenthal

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 05-08-2020 21:32

Tot mai mulţi turişti vizitează cel mai vechi muzeu din România, amenajat în Palatul Brukenthal din centrul istoric al Sibiului, dovadă fiind fotografiile postate miercuri pe pagina de socializare a instituţiei, în care se poate vedea cum coada se întinde până la intrarea în clădirea primăriei, aflată peste drum, potrivit Agerpres.

Citește și: Update! Pian senior n-a murit, susține ANP

"Se poate! Astăzi, orele amiezii, în cursul săptămânii, zeci de vizitatori stau la coada pentru a vizita Muzeul Naţional Brukenthal! Având asigurate toate măsurile obligatorii pentru vizitarea Muzeului Naţional Brukenthal, cei interesaţi aşteaptă în Piaţa Mare din Sibiu sa poată sa descopere minunatele expoziţii permanente şi temporare", au scris cei de la Muzeul Brukenthal miercuri, pe pagina de socializare a instituţiei.

Până în 27 septembrie, vizitatorii au ocazia să vadă la Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu cea mai mare expoziţie de grafică europeană, cu lucrări semnate printre alţii, de Picasso, Braque, Dali, Matisse, Modigliani, Giacometti, Egon Schielle, Klimt, Renoir.