Tot lotul echipei Rapid Viena a intrat în carantină după un caz pozitiv la coronavirus

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 06-08-2020 17:20

Tot lotul echipei austriece de fotbal rapid Viena a intrat în carantină după un test pozitiv la noul coronavirus la unul dintre jucători, relatează EFE.

''În cadrul unei testări săptămânale regulate la COVID-19 în cantonamentul de la Bad Tatzmannsdorf, a existat un test uşor pozitiv la un jucător'', a anunţat echipa, care pregăteşte noul sezon într-un complex din localitatea balneară aflată la graniţa cu Ungaria, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ludovic Orban a făcut anunțul! Câți bani vor primi părinții pe perioada în care stau acasă cu copilul

Echipa şi-a încheiat antrenamentele, iar personalul hotelului în care este cazat lotul va fi supus unui test la coronavirus, pentru a se şti dacă există şi alte persoane contagioase.

Rapid a părăsit joi cantonamentul de la Bad Tatzmannsdorf, iar toţi jucătorii şi membrii staff-ului vor intra în carantină, meciul amical de vineri fiind anulat.

Fotbalistul pozitiv la coronavirus, al cărui nume nu a fost identificat, a fost transportat la Viena izolat într-un minibus.

Citește și: Atac dur la adresa Ministrului Muncii: Sunteți de o incompetentă inadmisibilă! Nu ați făcut nimic

Acest caz pozitiv poate afecta pregătirile vicecampioanei Austriei cu trei săptămâni înaintea debutului preliminariilor Ligii Campionilor.